Meiklokje speelt:

DOE HET ZELF NEUSHOORN

Doe het zelf neushoorn

Het Meiklokje stelt de lachspieren op de proef met DOE HET ZELF, NEUSHOORN.
Een klucht van Pierre Soetewey
Regie : André Mattheus

In het wild zijn er maar enkele witte breedlipneushoorns meer overgebleven.  De soort is met uitsterving bedreigd en in het rijke verenigingsleven van Sint-Agatha-Berchem loopt er een campagne met allerlei steunacties om deze dartele viervoeters van de uitroeiing te redden.
Ook de doe-het-zelf-club “Waar een wil is, is een weg” doet mee.  Vooral de betweterige voorzitter Remi vindt dat ‘zijn’ vereniging niet mag onderdoen.  Hij stelt zijn bestuursleden voor om ten bate van de neushoorn een theaterproductie op te zetten. Hij lijkt niet in te zien dat hij daarmee het succesvolle lokale theatergezelschap het Meiklokje over de kop springt…  Hij is er ook nog eens van overtuigd dat hij in staat is om zelf een toneelstuk te schrijven, want het Vlaamse repertoire vindt hij maar niks. Toppunt van zelfingenomenheid: hij roept zichzelf bovendien uit tot regisseur en hoofdrolspeler!

Een nieuwe challenge voor de lachspieren!

Speeldata

Vrijdag 3 mei, 20 u
Zaterdag 4 mei, 20 u
Zondag 5 mei, 15 u

Locatie

GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Tickets

Een online ticket kost 10 € exclusief reservatiekosten. Aan de kassa kost een ticket 13 €.

Gratis tickets als meter, peter of steunlid, (of korting als gewoon lid) zijn van toepassing op het aantal tickets vermeld onder de rubriek “Lid worden“.  Wil je meer tickets bestellen dan daar vermeld, dan geldt daarop de volle voorverkoopprijs van 10 Euro exclusief reservatiekosten.

Tickets Bestellen

Opgelet : het reservatieloket sluit de avond voorafgaand aan de voorstelling waarvoor u wil reserveren. Zolang de voorraad strekt kunt u nog tickets krijgen aan de kassa.

Cast

  • Claude Lammens
  • Gertjie Bryssinck
  • Benjamin Claessens
  • Dries Vreven
  • Mik Vreven
  • Hilde Smeets
  • Agnes Demeester