Meiklokje speelt:

HET DINER

Het Diner

 

Een psychologische thriller die nazindert.
Een voorstelling die de toeschouwer achterlaat met een aantal prangende vragen.

Van Kees Prins naar Herman Koch
Regie : Marc Bultereys

Twee broers en hun beider echtgenotes komen samen in een sterrenrestaurant. Een flegmatieke maître loodst hen met culinaire weetjes doorheen de avond.

Ze praten over de alledaagse dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, vakanties enzovoort. Daarnaast gaat het ook over politiek: de oudste broer wordt getipt als toekomstig premier.
Ze praten over koetjes en kalfjes. Ze zwijgen echter lange tijd over de kinderen.  De twee koppels hebben elk een zoon van 15, en ineens blijkt dat de neefjes iets gruwelijks op hun geweten hebben.

Veiligheidscamera’s hebben alles gefilmd… maar voorlopig heeft niemand de jongens herkend. Voor hoelang nog? Hoe moet het nu verder?

Het viertal sleurt ons mee in hun dilemma. Moet dit in de doofpot om een politieke carrière te redden? Weegt ambitie op tegen burgerzin? Is een ouder verantwoordelijk voor de daden van zijn kind? Welke moeder laat de hele toekomst van haar zoon zomaar in de vuilbak gooien?

Speeldata

Vrijdag 22 november, 20 u
Zaterdag 23 november, 20 u
Zaterdag 30 november, 20 u
Zondag 1 december, 15 u

Locatie

GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Tickets

Een online ticket kost 10 € exclusief reservatiekosten. Aan de kassa kost een ticket 13 €.

Gratis tickets als meter, peter of steunlid, (of korting als gewoon lid) zijn van toepassing op het aantal tickets vermeld onder de rubriek “Lid worden“.  Wil je meer tickets bestellen dan daar vermeld, dan geldt daarop de volle voorverkoopprijs van 10 Euro exclusief reservatiekosten.

Tickets Bestellen

Opgelet : het reservatieloket sluit de avond voorafgaand aan de voorstelling waarvoor u wil reserveren. Zolang de voorraad strekt kunt u nog tickets krijgen aan de kassa.

Cast

  • Jan Noppe
  • Pieter Schellekens
  • Dries Vreven
  • Greta Seresia
  • Lore Vantomme