Het meiklokje brengt klassieke lachstuip
van Neil Simon:

ONTKOPPELD

Ontkoppeld

Dag op dag 25 jaar geleden lachte Berchem zich een bult met EEN VREEMD KOPPEL van de Amerikaanse toneelauteur Neil Simon, met Claude Lammens en Alain Beeckmans in de hoofdrollen. Een kwarteeuw later herneemt het Meiklokje dit stuk… Of toch niet! We spelen ONTKOPPELD, de al even beroemde vrouwenversie van deze klassieke billenkletser:

Zes vrouwen komen elke vrijdagavond gezellig bijeen met hun quizzgroepje KWISTET.  Gastvrouw Valerie is een gescheiden succesvolle zakenvrouw, maar ook een onverbeterlijke sloddervos bij wie opruimen of schoonmaken niet in het woordenboek staan…

Vanavond komt Corinne niet opdagen en iedereen is ongerust want Corinne is normaal gezien militair stipt.  Blijkbaar is Corinne (na 50 jaar huwelijk) door haar man aan de deur gezet… Valerie biedt Corinne onderdak aan – het appartement is toch groot genoeg.

Corinne is een zuinige huisvrouw in hart en nieren – koken, poetsen en strijken zijn haar lang leven!  Het duurt dan ook niet lang of de twee madammen werken mekaar duchtig op de zenuwen.  En het kot wordt al helemaal te klein als Corinne dan ook nog eens een langverwachte date met twee warmbloedige Spaanse broers om zeep helpt.

Cast

  • Farah Lammens
  • Deborah D’Hauwer
  • Gertjie Bryssinck
  • Lore Vantomme
  • Greta Seresia
  • Agnes Demeester
  • Dries Vreven
  • Pieter Schellekens

Speeldata

Zaterdag 28 november, 20 u
Zondag 29 november, 15 u
Vrijdag 4 december, 20 u
Zaterdag 5 december, 20 u

Locatie

GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

In het kader van de erfgoedweek stelt het Meiklokje tijdens deze productie een reeks historische affiches tentoon in de foyer van GC De Kroon.

Tickets

Een online ticket kost 10 € exclusief reservatiekosten. Aan de kassa kost een ticket 13 €.

Gratis tickets als meter, peter of steunlid, (of korting als gewoon lid) zijn van toepassing op het aantal tickets vermeld onder de rubriek “Lid worden“.  Wil je meer tickets bestellen dan daar vermeld, dan geldt daarop de volle voorverkoopprijs van 10 Euro exclusief reservatiekosten.

Tickets Bestellen

Opgelet : het reservatieloket sluit de avond voorafgaand aan de voorstelling waarvoor u wil reserveren. Zolang de voorraad strekt kunt u nog tickets krijgen aan de kassa.